Braske. Liofilizuotos braškes
 

Braškėse yra kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, vario, mangano, jodo, tiamino, riboflavino, niacino, vitamino B6 ir C. vitaminas C padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai ir tinkamai sureguliuoti kolageno įsisavinimą, sveikoms kraujagyslėms, dantenoms, odai, dantims ir kaulams. Padeda išlaikyti tinkamą imuninės sistemos veikimą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo.

Galima naudoti visiems šiltiems ir šaltiems patiekalams.
Liofilizuotos braškės kaip priedas prie:

pusryčių košėms,
drebučiams, pudingams,
vaisių sriuboms, pagardai sriuboms,
kompotams,
vaisių patiekalams,
turizmo virtuvėje,
pieno desertuose, ryžių desertuose, pagardintai košėms, jogurtams, varškei, sviestui, vaisiams, sūriams, kefyrui,
pyragams, kreminiams pyragaičiams, ledams, desertams suteikia individualų skonį ir malonų aromatą,
vaisių sultims vaikams,
traškučiams,
vaisių, žolių ir vaistažolių arbatai,
dietos produktams

ID: 1246094   2018 05 15   Atnaujinti

Kiti skelbimai:
 
MELITTA E950-101 Solo kavos aparatas juodas
 
ECAM22.110B DeLonghi Espresso kavos virimo aparatas
 
Siemens SN636X03ME įmontuojama indaplovė
 
E-TWOW S2 Booster V elektrinis paspirtukas White
 
Telefunken 49UB7950 LED televizorius